Eski Ortam eski kişiler
Posted 22 January 2010 - 10:02 AM
Wt nin sohbeti asla unutulmaz asla da yeri dolmaz özlememek de olmaz.....(kafiyeyi bilerek yapmadim :P)
WT yi daha dogrusu içindeki sahislari arkadaslarimi özledim kimler war kimler yok bilmek istiyorum sohbet için muhabbet için girmek istiyorum ama eskiler en azindan benim zamanim oyunda mi 800 mb boşuna inmesin şimdi :) ses verebilcekmisiniz dilini yutmus olanlarin yerine de o da burada diyebilcekmisiniz bekletmeyin pek beni :))
WT yi daha dogrusu içindeki sahislari arkadaslarimi özledim kimler war kimler yok bilmek istiyorum sohbet için muhabbet için girmek istiyorum ama eskiler en azindan benim zamanim oyunda mi 800 mb boşuna inmesin şimdi :) ses verebilcekmisiniz dilini yutmus olanlarin yerine de o da burada diyebilcekmisiniz bekletmeyin pek beni :))
cıvık gözüksemde hep ciddi idim....
Other Replies To This Topic
Posted 31 January 2010 - 01:43 AM
darkrage, on 29 January 2010 - 08:45 PM, said:
yada sen döneceğine asalın dediği gibi hepimiz bırakalım :P
asal demişse vardır bir bildiği olmadı biz bırakalım :D

Pegasus&Darius
Posted 31 January 2010 - 02:55 AM
BlackChaos, on 31 January 2010 - 01:43 AM, said:
asal demişse vardır bir bildiği olmadı biz bırakalım :D
tabi canım olmazmı :D siz bırakın değişimi görceksiniz :P
You are not your job
You are not how much money you have in the bank
You are not the car you drive
You are not the contents of your wallet
You are not your item or your level
You are not your wow character
You are the all-singing, all-dancing crap of the world
Retired Dranei-Dwarf2-B.elf-Human Paladin :)
You are not how much money you have in the bank
You are not the car you drive
You are not the contents of your wallet
You are not your item or your level
You are not your wow character
You are the all-singing, all-dancing crap of the world
Retired Dranei-Dwarf2-B.elf-Human Paladin :)
Posted 31 January 2010 - 12:02 PM
Aynen asala katılmaktayım ve bir +1 ile desteklemek istiyorum :P
................................................XERO.Druid...Hunter.OMEN...........................................
(: Allience yada Horde olmak mühim değil, önemli önceliğimiz birbirimize karşı saygılı olmak :)
(: Allience yada Horde olmak mühim değil, önemli önceliğimiz birbirimize karşı saygılı olmak :)
Posted 02 February 2010 - 09:54 PM
Hoppppppppp.. Ne kadar eski istediğine bağlı :D
Night Elf Rogue - Marijjuana -----WT
Undead Warlock - Bléak - Twisting Nether
Orjinale dönüş :)
Undead Warlock - Bléak - Twisting Nether
Orjinale dönüş :)
Posted 04 March 2010 - 03:55 AM
ne kadar eski? olm napıonuz lan hepiniz burdasınız duygusala bagladım vallaha...bi kısmınızla durmadan kavga etsemde. :D acc name trkz 20092051032 ? şifrede aklımda hala
Azagthot was here
Nothing is true; everything is permitted -- Hassan I Sabbah
Galadlirim The Immortal !
Böylece örter çıplak kötülüğümü sapkın eski niyetler bile.Kutsal kitapdan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm...
Council of Silent Order
Nothing is true; everything is permitted -- Hassan I Sabbah
Galadlirim The Immortal !
Böylece örter çıplak kötülüğümü sapkın eski niyetler bile.Kutsal kitapdan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm...
Council of Silent Order
Posted 06 March 2010 - 12:05 AM
Nothingface, on 04 March 2010 - 03:55 AM, said:
ne kadar eski? olm napıonuz lan hepiniz burdasınız duygusala bagladım vallaha...bi kısmınızla durmadan kavga etsemde. :D acc name trkz 20092051032 ? şifrede aklımda hala
geri geldim sınav vardı birkac girememiştim :P
acc name o da şifrenin üzerinden neler gecti neler son şifreyi ben bile hatirlamıyorum :)) ally-horde gecisi sonra charlarin silinişi falan hepinizi cok özlemişim ya...
engin şahamanin içine Bl!zz ediyor stat tartişmalari da bitmiyor :P
emin orjinal işi tatil bitince yandi benim net problemli idi sürek li düşüyordum hedefledigim guilde girdikten sonra net problemi başlayinca sinirlenip biraktik o gün bu gündür charin ne halde oldugunu bile bilmiyorum :)
cıvık gözüksemde hep ciddi idim....

Help