En İyi Tank?
Posted 03 December 2009 - 04:47 PM
Other Replies To This Topic
Posted 03 December 2009 - 04:54 PM
You are not how much money you have in the bank
You are not the car you drive
You are not the contents of your wallet
You are not your item or your level
You are not your wow character
You are the all-singing, all-dancing crap of the world
Retired Dranei-Dwarf2-B.elf-Human Paladin :)
Posted 03 December 2009 - 04:56 PM
Posted 03 December 2009 - 05:03 PM
Posted 03 December 2009 - 05:05 PM
Posted 03 December 2009 - 05:11 PM
edit: ha BoS kendiligindne siliniyo bazen nedense , onu takip etmek gerekiyo
This post has been edited by Delthre: 03 December 2009 - 05:12 PM
Posted 03 December 2009 - 05:21 PM
Delthre, on 03 December 2009 - 05:11 PM, said:
edit: ha BoS kendiligindne siliniyo bazen nedense , onu takip etmek gerekiyo
BoS Sacred Shield (Yanlış olabilir) atınca siliniyo nedense.
Posted 03 December 2009 - 05:25 PM
Posted 03 December 2009 - 05:31 PM
Delthre, on 03 December 2009 - 05:25 PM, said:
PvP pek nasip olmadı bi kaç kere girdim 2-3 vuruşta yatırdıklarından çıktım seti dizeyim iyice ondan sonra bakıcam yine yok locklar bi çakıyo 5-6k bide 5-10 sn snde bir 1-2k arası can alıyo iki lock varsa zaten anında tüyücen roglar dersen bi alem sap atıp kaçan mı ararsın yoksa tam birine dalarken arkadan 2 rog çıkıp sana duman attırdıklarını mı ararsın :)
Posted 03 December 2009 - 06:23 PM
Posted 03 December 2009 - 06:27 PM
artık Bl!zz in torunları cokmu sevmiş nedir şişirdikce şişirdiler paladin i.sonunda warior a bi skill koydular da artık wari ler pala da kesebiliyor =)
Bknz : Shattering Throw
Ps:pala horde daki rogue pala deil yanlış anlaşılmasın zira wari rogue ları aglatır(arm wari )
Marijuanna
Norra
Posted 03 December 2009 - 06:31 PM
engincel, on 03 December 2009 - 06:27 PM, said:
artık Bl!zz in torunları cokmu sevmiş nedir şişirdikce şişirdiler paladin i.sonunda warior a bi skill koydular da artık wari ler pala da kesebiliyor =)
Bknz : Shattering Throw
Ps:pala horde daki rogue pala deil yanlış anlaşılmasın zira wari rogue ları aglatır(arm wari )
kesinlikle prot paladin. Paladinden hiç anlamazdım heleki prot paladinden meslek itemları vs ile kel tankladım bilinçsiz bi şekilde :)
Posted 03 December 2009 - 06:36 PM
Palanın suyu çıkmış gibi geliyo bana ozaman dps olmaz tank olmaz ne yapıcaz palalarımızı? :)
Posted 03 December 2009 - 07:07 PM
SedoRKinG, on 03 December 2009 - 06:36 PM, said:
Palanın suyu çıkmış gibi geliyo bana ozaman dps olmaz tank olmaz ne yapıcaz palalarımızı? :)
walla palada agro nasıl kaçıyo anlayamadım :blink: rightaousness fury var bikere ( yanlıs yazmıs olabilirim :) )
Posted 03 December 2009 - 07:11 PM
NightMare, on 03 December 2009 - 07:07 PM, said:
rigtous(muydu neydi(: ) fury 24 saat açık bende :) ama kayıyo bazı bosslarda heleki mana bittimi dpslerde çok asılırsa kayabiliyor mesela viodaki görev bossu mana emiyo orda zor olabiliyo agro tutmak.
Posted 03 December 2009 - 07:19 PM
Posted 03 December 2009 - 08:06 PM
Posted 04 December 2009 - 09:18 AM
Bazı arkadaşlar mana sıkıntısından bahsetmiş ancak prot palanın o sorunun üstesinden gelecek talent ve skilleri var zaten, BoS block, dodge, parry ile %2 manasını geri kazanması, Atılan healin %10'unu kadar mana alması ve herşeyden önemlisi WT'de olduğum sürece düzelmesini beklediğim umarım son güncellemelerle umarım düzelmiştir Guarded by the Light talenti ile damage aldıkça proclaması dolayısı ile neredeyse tüm combat boyunca divine plea'nın size mana sağlaması, prot palanın en büyük mana sağlayıcıları. Agro tutması konusunda da pala'nın abartı agro yaratması nedeniyle 3.2'de right. fury'nin sağladığı threat %90'dan %80'e düşürüldü :(
Posted 04 December 2009 - 07:18 PM
Intruder, on 04 December 2009 - 09:18 AM, said:
Bazı arkadaşlar mana sıkıntısından bahsetmiş ancak prot palanın o sorunun üstesinden gelecek talent ve skilleri var zaten, BoS block, dodge, parry ile %2 manasını geri kazanması, Atılan healin %10'unu kadar mana alması ve herşeyden önemlisi WT'de olduğum sürece düzelmesini beklediğim umarım son güncellemelerle umarım düzelmiştir Guarded by the Light talenti ile damage aldıkça proclaması dolayısı ile neredeyse tüm combat boyunca divine plea'nın size mana sağlaması, prot palanın en büyük mana sağlayıcıları. Agro tutması konusunda da pala'nın abartı agro yaratması nedeniyle 3.2'de right. fury'nin sağladığı threat %90'dan %80'e düşürüldü :(
benim oynadığım sürede dediğin 2 talentte çalışmadığı için mana sorunu vardı pvpde demiştim, malum pvpde hp çok dümediği için pek fazla healda alamıyordum :D pve de ise dediğin gibi ana sorunu hiç olmuor zaten sürekli heal geldiğinden. ama mana emen bosslarda anlık mana bitince taunt için mana bulamayınca anlık agro kayması ile wipe gelmesinden dolayı, mana emen bosslarda palaya tanklatmak risk oluyo :) threat 90dan 80 e düşmesi çok fark etmemiştir tahminim, tbcde de talentle 90 a çıkartıyorduk zaten, normali 60dı :) (yanlıs hatırlamıyorsam)

Help