Dun actiğim topiğin baslğını haturlatim ''Kapatın Şu Server i Artik'' acc paswordumun hacklendigini adminin ilgilenmesini istediğimi yazmıştım bugün bakıyoruz topik de yok ortada ne biçim istir kardeşim rezalete bak ya capsleyip baska forumlarda gosterecem komediyi baska turlu olmas bu is
Actigim Topiği Kim Sildi Capsleyip Başka Forumlarda göstericem
Other Replies To This Topic
Posted 06 October 2009 - 06:09 PM
Dostum kolay gelsin senle muhattam olmıcam yazmaya devam edersem benden kurtalamassın dediğin gibi ve ben komik insan kelimesini komik olduğun için söledim halada sölüyorum komik insan :lol:
Posted 06 October 2009 - 06:12 PM
Oyunu bırak sende benim gibi :) bak ne kadar relax oluyor insan sonra :P
Posted 12 October 2009 - 07:13 PM
Deepbluex, on 03 October 2009 - 12:35 PM, said:
Kardes sifre guvenliğinin düzeyi normal kullanici tarafindan belli bir yere kadar korunabilir.Zaten benim daha cok tepkili oldugum sorunumuza cozumun konumuzun silinerek bulunmus olmasi.Zamaninda bu konudan sende muzdariptin koydugun sc lerin silindigini gorduk hepimiz.
Sizin uzerinize dusen sifrenizi kimseye vermemektir.Siz sifrenizi 1 kisiye dahi verdiginiz anda resmi olarak sifrenizi tehlikeye atmissiniz demektir.Zaten bnet sifreyi kendi accniz uzerinden yazmanizi engellemistir.
Baslik silinme konusuna gelince benim davamla sizinkisi cok farkli.Ben serverda oynamayi bilmeyen insanlarin editle legitle diger oyunculara patronluk taslamasina karsi ciktim.Duzen kurulu oldugundan tepki getirdi hakli olarak.Topiclerim silindi ama herkes gorecegini gordu zaten.Benim topiclerimin silinmesi haksizdi cunku herkesin gercekleri bilmeye adam yerine konmaya hakki var.Ama bunuda bana yonetim kibarca acikladi dediler ki inceleme yapacagiz ama tatsizlik cikarmayalim topic acma daha fazla bende olur dedim.Sizinki biraz daha sert oldu kanimca.Serveri kapat seklinde bir uslubun yanlis oldugunu siz de anlamissinizdir.Anlik ofke ile boyle birsey yazdiginiz icin suclayamaz tabi ama yonetime guvenmekten baska yapacak birseyiniz yok.Bende yonetime biraktim isi su anda serverda ne edit var ne de progamer havasinda lamerler.Hakkinizi aramaya devam edin ama kurallara daha da bir ozen gostererek...
Diablo II Anti-Hile Timi
dL <DragonLancE> Diablo II Team Member.
dL <DragonLancE> Diablo II Team Member.
Posted 14 October 2009 - 12:04 AM
Sifremi ikinci bir kişiye vermem soz konusu degil.Gerisi de teferruat oldu zaten.:D

Help