World of Turk: Slm Arkadaslar - World of Turk

Jump to content

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Slm Arkadaslar slm arkadsalar

#1 User is offline   yakubu 

• Group: WT Üyesi

Posted 06 March 2009 - 06:26 PM

yeni baslıcam hattaa daha indir medim bile cunku neti yeni baglatıom hadi hayırlısı <_<?

This post has been edited by yakubu: 06 March 2009 - 06:27 PM

BY Dede Korkut
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2

Other Replies To This Topic

#21 User is offline   Zyne 

• Sergeant

Posted 29 August 2009 - 09:57 PM

özlemişim hikayelerini enver dewamını bekliorm!!! :D
'''''The PainKilleRs...
0

#22 User is offline   NightMare 

• Knight
  • View gallery
  • Group: Honor Warrior

Posted 30 August 2009 - 04:43 PM

View PostDeftclaw, on 29 August 2009 - 09:53 PM, said:

İttifak güç durumdaydı.Bir çok dedikodu ve söylenti stormwind sokaklarında kulakdan kulağa fısıldanmakdaydı..Sokaklar sessiz ve soğukdu..Artık çok sessizdi buralar.İnsanlar uzak kıtada olan bitenleri konuşuyorlardı..Bir zamanlar bu sokaklardan yürüyüp giden hüzünlü bir druid olan doğanın bekçisi enumar..bu taşlı sokakdan geçmişti..

Genç bir çocuk elinde kalem ile gelip stormwind duvarındaki ork kanıyla yazıyı görüp hıçkıra hıçkıra ağladı.
Az ilerideki ağacı görüp üzerine kazınmış yazıyı görüp iç çekdi..Uzakdaki Ağaçda şöyle yazıyordu ''PAİNKİLLERS''

Artık hiçkimsenin ittifağa saygısı ve sevgisi kalmamıştı..Lonca üyelerinin gizemli kayboluşundan sonra iyice sessizliğe bürünmüştü insanlık başkenti..

Ellerini cebine sokup ilerlemeye başladı genç çocuk; sinirlendi ve önündeki taşa bi tekme attı ve taş ağaca çarptı..
Hafif bir meltem esmeye başladı,çocuğun saçları arkaya doğru uçuşurken rüzgarın derinliğinde ENUMAR.....diye bir ses duydu be gözleri sonuna kadar açıldı ve tüyleri diken diken oldu..

Peki Neydi gencin duyduğu ses? Hiç bilmiyordu..Arkasına bile bakmadan koşmaya başladı şehir kapılarından..
Tek farkettiği şey ağaçdaki kazınmış yazıdan ağacın öz suyunun yazının üzerinde hafifçe belirmesiydi..

eline sağlık enver, herzamanki gibi çok güzel olmus :) acaba bu hikayede bir imamı var? :)
You are not your job
You are not how much money you have in the bank
You are not the car you drive
You are not the contents of your wallet
You are not your item or your level
You are not your wow character
You are the all-singing, all-dancing crap of the world
Retired Dranei-Dwarf2-B.elf-Human Paladin :)
0

#23 User is offline   Deftclaw 

• Knight
  • View gallery

Posted 11 September 2009 - 12:30 AM

View PostNightMare, on 30 August 2009 - 04:43 PM, said:

eline sağlık enver, herzamanki gibi çok güzel olmus :) acaba bu hikayede bir imamı var? :)

Yes :)
0

#24 User is offline   drahosa 

• Blood Guard

Posted 11 September 2009 - 12:39 AM

View PostDeftclaw, on 29 August 2009 - 09:53 PM, said:

İttifak güç durumdaydı.Bir çok dedikodu ve söylenti stormwind sokaklarında kulakdan kulağa fısıldanmakdaydı..Sokaklar sessiz ve soğukdu..Artık çok sessizdi buralar.İnsanlar uzak kıtada olan bitenleri konuşuyorlardı..Bir zamanlar bu sokaklardan yürüyüp giden hüzünlü bir druid olan doğanın bekçisi enumar..bu taşlı sokakdan geçmişti..

Genç bir çocuk elinde kalem ile gelip stormwind duvarındaki ork kanıyla yazıyı görüp hıçkıra hıçkıra ağladı.
Az ilerideki ağacı görüp üzerine kazınmış yazıyı görüp iç çekdi..Uzakdaki Ağaçda şöyle yazıyordu ''PAİNKİLLERS''

Artık hiçkimsenin ittifağa saygısı ve sevgisi kalmamıştı..Lonca üyelerinin gizemli kayboluşundan sonra iyice sessizliğe bürünmüştü insanlık başkenti..

Ellerini cebine sokup ilerlemeye başladı genç çocuk; sinirlendi ve önündeki taşa bi tekme attı ve taş ağaca çarptı..
Hafif bir meltem esmeye başladı,çocuğun saçları arkaya doğru uçuşurken rüzgarın derinliğinde ENUMAR.....diye bir ses duydu be gözleri sonuna kadar açıldı ve tüyleri diken diken oldu..

Peki Neydi gencin duyduğu ses? Hiç bilmiyordu..Arkasına bile bakmadan koşmaya başladı şehir kapılarından..
Tek farkettiği şey ağaçdaki kazınmış yazıdan ağacın öz suyunun yazının üzerinde hafifçe belirmesiydi..

bir gün kayseri otobüsündeyiz.. :)
enver biri yellenmiş sen onu duymuşsun hal geldiği falan yok .)
bide neden tırstın ki şehre kaçtın hemen sen kaçmazsın ki
[b]Ya Savaşçısındır, ya da Hiçbirşey! Gazi Warriors Korumalı Futbol 2007-2008 Türkiye Şampiyonu!!!!!!!!!
http://www.wturk.com...hp?name=Drahosa
0

#25 User is offline   Weros 

Posted 11 September 2009 - 12:52 AM

Merhaba arkadaşlar.. 3 senedir oynayan varsa abimi bilir belki beni de çıkarır 3 yıl önce burda başlamıştık oyuna birka yıldır orjnalde oynuyoruz ama ben sıkıldım abim hala devam ediyor.. Ha abim ''Jahrakal'' bilen var mıdır acaba? Benim nickim neydi hatırlamıyorum neyse işte tekrar başlamak istedim.. Hepinize iyi oyunlar B)

This post has been edited by Weros: 11 September 2009 - 12:53 AM

0

Share this topic:

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users