Nickinizin Manası Ne? Sizin İçin Ne İfade Ediyor?
Posted 26 February 2006 - 06:50 PM
benimki zebani :) bildiginiz şeytan ama bekçi şeytan cehennemde asgari ücretle turbo fırınları karıştırıyo ve kaçmaya çalışanları ait oldugu yere gönderio oyundaki guard'lara benzio birazcık :)
çeşitli söylentilere göre kırmızıymış boynuzları varmış (kim kazık attıysa artık geyik gibi olmuş ) elinde aile boyu bi çatal varmış :)
ama horde'ları hiç sevmem daima ally char açarım ally-human-sarışın-mavi gözlü-dişi :D
Other Replies To This Topic
Posted 27 February 2006 - 08:40 AM
Kara - Zehir.
Darknes (s) - Falls Nick uzun oldugu ıcın bır s eksık yazmıstım.
Çağlayan Karanlık gibi birşey işte :P
Arex aslında Ares olcaktı Mitolojide savaş Tanrısı fakat bende once bırısı davrandıgı ıcın bıraz deişimle Arex e donustu :D
Bittii
Posted 27 February 2006 - 02:45 PM
ancak force 'un yolunu tanıyıp onu anlayınca değişti herşey eski kronoloji ustamın günlüklerinden birini okurken force u kullanıp daha hızlı erişim yollarını arayan ancak daha sonra karanlığın eline düşmüş bir "eski" jedi ustasının çalışmaları vardı çalışmaları tekrar ettim ve kendimce önlemler aldım karşımda belkide force un gözLe görüle bilir hali duruyordu dışı mavi içe doğru kurşuni griye kayan bir renk karışımıydı adeta içeriye ilk önce daha yeni yapımını bitirdiğim "lightsaber"la saplama hareketi yaptım bir tepki yoktu vede bu hızlı taşıma yolunun içine adımımı attım bir tür boşlukta süzüldüğümü bilmediğim tünellerden geçtiğimi hatırlıyorum yeniden gözlerimi açtığımda çimenlerin üzeirnde üzerimde parlayan bir güneş ile yatıyordum kıyafetlerim vede lightsaber'im gitmişti daha kötüsü ise force u hissedemeiyordum bir şey wardi ama hissettiğim force değildi ve o an bunu bir mucize olduğunu anladım çünkü ne bir uzy gemisi nede bir tek medeniyet göstergesi görmüştüm tam bu mucize hakkında bilgi toplamaya çalışırken başımın üzerinden muazzam kırmızı bir şey geçti muhteşem hızının yanında ona baktığım zaman pullarını ve kanatlı yapısına ters düşen uzunca kuyruğunu görüdüm ve bana kötü olarak gözüken bu olayın üzerine mucizelerin kötülüğünü anlatan bu ismi aldım badwonder olarak...
Posted 27 February 2006 - 10:35 PM
KARDESLIGE,SEVGIYE,BARIŞA, DOSTLUGA VAR MISIN?
Posted 27 February 2006 - 10:50 PM
Posted 27 February 2006 - 11:47 PM
ya bende dedim adam Warrior ama ismi AnimalLover hemde RP guildinde bi hikayesi olması lazım böyle değişik bir isim normalde hoş karşılanmaz ama hayırlısı olsun kendine bir hikaye yaz bari de ona göre değerlendirelim...
Kalmadi gizli kapakli deligi memleketin,
Çok sükür kizlarimiz hep anadan dogmaca dul,
Tutarim ben dilimi, kimseye sövmem ama,
Karsisinda susmaga bir tek yüz bul!
Croc the One
(TrueGamer, DemiPro DM, Unleashed PC)
Posted 28 February 2006 - 03:14 AM
ORC SHAMAN----OLD GRİZLOR is back now...
Posted 28 February 2006 - 04:03 AM
- Andım olsun kanınız yerde kalmayacak. Hayvanların bile asla yapamayacağı bu vahşeti ödeyeceksin insanoğlu. İnsanlarla dostluk devri bitmiş, hayvanlarla dostluk devri başlamıştır.(AnimalLover) Hayvan olabilenlerin adına çıkıyorum yollara, Tanrılar bana yardım edin.
dedi ve yollara düştü....
Yolda kendisi gibi, kalleş ırklar tarafından rahatsız edilmiş dostlar gördü, reisleri Zarandy'ye itaat yemini etti. Tanrılar yollarını açık, kılıçlarını keskin eyledi, büyük bozgun başladı...
Croc'cuğum bu saatte bu kadar yazabildim :) Kusura bakmazsın artık.
Posted 28 February 2006 - 02:45 PM
Diğer nickim Monthius'un ise bi anlamı yok açıkçası... İlk olarak bir Undead Mage karakter için öylesine salladığım isim sonradan çok hoşuma gitti, hep kullanmaya başladım bunu da... :)
Posted 01 March 2006 - 11:07 AM
(Angel of Death and Judgement - Ölüm ve Adalet Meleği)
Posted 01 March 2006 - 06:25 PM
!FOR THE FORSAKEN!
Posted 06 March 2006 - 03:33 PM
Mr Alone, on Feb 26 2006, 09:10 PM, said:
edit: benim nickimin kimse ile beraberliğim yoq anlamında değil. yanlız kalmayı sviyorum. nezmn canım sıkılsa ve ya bişi düşünüceksem ve ya önemli bir iş ile meşgulsem yanlız kalmayı tercih ederşm. Mr. Alone nickini bu yüsden kullanıyorum.
This post has been edited by Mr Alone: 06 March 2006 - 03:33 PM
Posted 07 March 2006 - 10:47 PM
IREM = Cennet Bahcesı .... Healer oldugum için inanıyorum
BLEK = En sevdiğim Çizgi roman Karakteri
IRENECUS = Bg2 Oynayanlar bilir en cok bu adamda zorlandımda...
Posted 07 March 2006 - 10:58 PM
Posted 18 March 2006 - 04:23 PM
Posted 18 March 2006 - 04:27 PM
onceden jimmy dı sadece guzel bır ısım oldugu ıcın sonra oradan gorup saint jimmy yaptım eskıden
pns ıdı bunu anlamına hıc gırmeyelım
Posted 18 March 2006 - 06:49 PM
Posted 18 March 2006 - 07:53 PM
Posted 21 March 2006 - 12:01 AM
This post has been edited by SONIC: 21 March 2006 - 12:05 AM
Posted 21 March 2006 - 12:29 AM
Loafer, on Mar 7 2006, 10:47 PM, said:
IREM = Cennet Bahcesı .... Healer oldugum için inanıyorum
BLEK = En sevdiğim Çizgi roman Karakteri
IRENECUS = Bg2 Oynayanlar bilir en cok bu adamda zorlandımda...
IRENECUS'u düzelteyim dedim, Irenicus olacak :)
Bakın BG dediniz canım çekti yahu, hayatımın oyunudur o benim... "Ah, the child of Bhaal is awoken... It's time for more, experiments!"
Posted 21 March 2006 - 09:07 AM
merak ettiğim punchulazreal doru mu yazdım bilmiom ama anlamı ne taaa ilk world of turk açıldığında gördüm ne demek yaw admin bi açıklasa ne güzel olur
Population: 25000000
Burak Nightelf druid---> 1.8
Burak Tauren druid--->melcore
Burak undead mage--->melcore(2)
ßurak Bloodelf Mage---->Tbc
Prof Tauren Warrior---->tbc(2)

Help