World of Turk: Nickinizin Manası Ne? - World of Turk

Jump to content

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Nickinizin Manası Ne? Sizin İçin Ne İfade Ediyor?

#1 User is offline   Zebani 

• Sergeant
  • Group: Yasaklı Üye

Posted 26 February 2006 - 06:50 PM

nickinizin anlamı ne veya sizin için ne ifade ediyo?

benimki zebani :) bildiginiz şeytan ama bekçi şeytan cehennemde asgari ücretle turbo fırınları karıştırıyo ve kaçmaya çalışanları ait oldugu yere gönderio oyundaki guard'lara benzio birazcık :)
çeşitli söylentilere göre kırmızıymış boynuzları varmış (kim kazık attıysa artık geyik gibi olmuş ) elinde aile boyu bi çatal varmış :)

ama horde'ları hiç sevmem daima ally char açarım ally-human-sarışın-mavi gözlü-dişi :D
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Other Replies To This Topic

#21 User is offline   Blackpoison 

• Sergeant
  • Group: Honor Warrior

Posted 27 February 2006 - 08:40 AM

Black-poison
Kara - Zehir.

Darknes (s) - Falls Nick uzun oldugu ıcın bır s eksık yazmıstım.

Çağlayan Karanlık gibi birşey işte :P

Arex aslında Ares olcaktı Mitolojide savaş Tanrısı fakat bende once bırısı davrandıgı ıcın bıraz deişimle Arex e donustu :D

Bittii
0

#22 User is offline   BaDWoNdeR 

• Private
  • Group: WT Üyesi

Posted 27 February 2006 - 02:45 PM

Jedi academy e ilk alındığım günlerdi bizi genellikle pupil yada youngling diye çağırıkları için ismimizi hatırlamazdık...
ancak force 'un yolunu tanıyıp onu anlayınca değişti herşey eski kronoloji ustamın günlüklerinden birini okurken force u kullanıp daha hızlı erişim yollarını arayan ancak daha sonra karanlığın eline düşmüş bir "eski" jedi ustasının çalışmaları vardı çalışmaları tekrar ettim ve kendimce önlemler aldım karşımda belkide force un gözLe görüle bilir hali duruyordu dışı mavi içe doğru kurşuni griye kayan bir renk karışımıydı adeta içeriye ilk önce daha yeni yapımını bitirdiğim "lightsaber"la saplama hareketi yaptım bir tepki yoktu vede bu hızlı taşıma yolunun içine adımımı attım bir tür boşlukta süzüldüğümü bilmediğim tünellerden geçtiğimi hatırlıyorum yeniden gözlerimi açtığımda çimenlerin üzeirnde üzerimde parlayan bir güneş ile yatıyordum kıyafetlerim vede lightsaber'im gitmişti daha kötüsü ise force u hissedemeiyordum bir şey wardi ama hissettiğim force değildi ve o an bunu bir mucize olduğunu anladım çünkü ne bir uzy gemisi nede bir tek medeniyet göstergesi görmüştüm tam bu mucize hakkında bilgi toplamaya çalışırken başımın üzerinden muazzam kırmızı bir şey geçti muhteşem hızının yanında ona baktığım zaman pullarını ve kanatlı yapısına ters düşen uzunca kuyruğunu görüdüm ve bana kötü olarak gözüken bu olayın üzerine mucizelerin kötülüğünü anlatan bu ismi aldım badwonder olarak...
0

#23 User is offline   hasan 

• Sergeant
  • Interests:tum spor dalları(aklınıza gelebılecek hersey) :=)

Posted 27 February 2006 - 10:35 PM

benımkısı scream kucuklugumden berı korkuya ve korku fılımlerıne bayılırım ama scream adı daha onceden kullanıldıgı ıcın screame olarak gırmek zorunda kaldım e buda benı bıraz uzdu :(
DÜNYANIN EN PAHALI YAKITINI KULLANMAKTAN UTANIYORUM.

KARDESLIGE,SEVGIYE,BARIŞA, DOSTLUGA VAR MISIN?
0

#24 User is offline   death_bringer 

• Sergeant
  • Interests:WoW,RP,Kediler,Doom Metal...

Posted 27 February 2006 - 10:50 PM

Resten önce karakter yapacam zaman, arkadaşta acele et diyordu arkadamdan, baktım benim adam Tauren, Animal sayılır :) Bende vejeteryan ve hayvansever, AnimalLover olsun dedim :) Arada oyundaki tavşandı, geyikti öldürsemde, hayvanları çok severim, özellikle kedileri. Death Bringer'a gelince, öyküsü uzun, oyuna geçecem :)
Call no man happy until he is dead...
AnimalLover returns...
Dignity...
0

#25 User is offline   CrocTheSithLord 

• Blood Guard
  • Interests:FRP, Alkol-Gurme, PC-Games, Sinema, Star Wars, Tarih, Programcılık, Yazarlık-Şairlik, Metal Müzik...

Posted 27 February 2006 - 11:47 PM

baktım benim adam Tauren, Animal sayılır Bende vejeteryan ve hayvansever, AnimalLover olsun dedim Arada oyundaki tavşandı, geyikti öldürsemde, hayvanları çok severim

ya bende dedim adam Warrior ama ismi AnimalLover hemde RP guildinde bi hikayesi olması lazım böyle değişik bir isim normalde hoş karşılanmaz ama hayırlısı olsun kendine bir hikaye yaz bari de ona göre değerlendirelim...
The Force Is Out There

Kalmadi gizli kapakli deligi memleketin,
Çok sükür kizlarimiz hep anadan dogmaca dul,
Tutarim ben dilimi, kimseye sövmem ama,
Karsisinda susmaga bir tek yüz bul!

Croc the One
(TrueGamer, DemiPro DM, Unleashed PC)
0

#26 User is offline   ghazi 

• Sergeant

Posted 28 February 2006 - 03:14 AM

valla ghazi, Total wardaki Ghazi infantry adlı çılgıncasına bi iman kuvvetiyle zırhsız sade bi baltayla savaşan delilik noktasında cesur efsanevi türk savaşçılarından gelio...yani osmanlının ilk zamanlarındaki osman gazi orhan gazinin yanındaki devleti kuran can yoldaşlarının lakabı bu, zaten daha sonra yeniçeri ocağı kuruluyo ve gazilerde ortadan kalkıyorlar...akıncı oluyolar sonraki kuşaklar.
NİGHT ELF HUNTER----MOHİCAN (çook eski mazide taa 2005 martta kalmışta olsa ilk charımı unutamam...)
ORC SHAMAN----OLD GRİZLOR is back now...
0

#27 User is offline   death_bringer 

• Sergeant
  • Interests:WoW,RP,Kediler,Doom Metal...

Posted 28 February 2006 - 04:03 AM

Uzaklardaki huzurlu köyünün çevresinde çevreyi gezen genç prens Aragoth, kabilesinin başına geçeceği ve taurenlerin en güzel kızı Demesis ile evleneceği günleri hayal ediyordu. Taki köyünden yükselen dumanları görene kadar. Son zamanlarda insan ırkının yaptığı vahşice baskınlardan haberdardı, ancak insanlarla ılımlı olan babası Reis Nayon'a böyle kalleşçe bir vurgun yapılacağını tahmin etmiyordu. Köyüne döndüğünde bütün evlerin yerle bir edildiği, bebek taurenlere kadar öldürüldüğünü gördüğü anda kendisine lanet etti. Hemen sevdiği kızın, Demesis'in evine koştu ve gördüğü manzara karşısında şoka uğradı, evet ona da acımamışlardı, Demesis'in kafası vücudundan ayrı biçimde evin girişinde duruyordu. Genç prens o an gözlerini kapadı ve
- Andım olsun kanınız yerde kalmayacak. Hayvanların bile asla yapamayacağı bu vahşeti ödeyeceksin insanoğlu. İnsanlarla dostluk devri bitmiş, hayvanlarla dostluk devri başlamıştır.(AnimalLover) Hayvan olabilenlerin adına çıkıyorum yollara, Tanrılar bana yardım edin.

dedi ve yollara düştü....

Yolda kendisi gibi, kalleş ırklar tarafından rahatsız edilmiş dostlar gördü, reisleri Zarandy'ye itaat yemini etti. Tanrılar yollarını açık, kılıçlarını keskin eyledi, büyük bozgun başladı...

Croc'cuğum bu saatte bu kadar yazabildim :) Kusura bakmazsın artık.
Call no man happy until he is dead...
AnimalLover returns...
Dignity...
0

#28 User is offline   Tyrael 

• WT Moderatör
  • Group: WT Moderatör
  • D2TR : Tyrael

Posted 28 February 2006 - 02:45 PM

Tyrael'i Diablo 2 oynayanlar bilirler... :) İlk defa Act 2'nin sonunda Duriel'i öldürdükten sonra karşımıza çıkan Archangel olur kendisi...

Diğer nickim Monthius'un ise bi anlamı yok açıkçası... İlk olarak bir Undead Mage karakter için öylesine salladığım isim sonradan çok hoşuma gitti, hep kullanmaya başladım bunu da... :)
"Could the pain of tooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not..." -Drizzt Do'Urden
0

#29 User is offline   punctualazrael 

• WT GENEL YÖNETİCİ
  • Group: Yönetici
  • Interests:Metal/Rock, wOw

Posted 01 March 2006 - 11:07 AM

punctualazrael - dakikazrail
(Angel of Death and Judgement - Ölüm ve Adalet Meleği)

#30 User is offline   Orion 

• Grunt

Posted 01 March 2006 - 06:25 PM

burdaki sagopa nın sago su oyundaki metallica-nothing else matters in nothing i
no life till metallica and wow
!FOR THE FORSAKEN!
0

#31 User is offline   Mr Alone 

• Sergeant

Posted 06 March 2006 - 03:33 PM

View PostMr Alone, on Feb 26 2006, 09:10 PM, said:

nickinim anlamı Bay Yanlız. yanlızlığı ve karanlığı seviyorum dersem yalan değil yane. B) :rolleyes:

edit: benim nickimin kimse ile beraberliğim yoq anlamında değil. yanlız kalmayı sviyorum. nezmn canım sıkılsa ve ya bişi düşünüceksem ve ya önemli bir iş ile meşgulsem yanlız kalmayı tercih ederşm. Mr. Alone nickini bu yüsden kullanıyorum.

This post has been edited by Mr Alone: 06 March 2006 - 03:33 PM

0

#32 User is offline   Loafer 

• Knight
  • View gallery
  • Group: Epic Knight
  • Interests:Arabalar - wow - Sinema - Fotograf - Puzzle

Posted 07 March 2006 - 10:47 PM

NOUMA = nede olsa her BJK sevdiği tek adam
IREM = Cennet Bahcesı .... Healer oldugum için inanıyorum
BLEK = En sevdiğim Çizgi roman Karakteri
IRENECUS = Bg2 Oynayanlar bilir en cok bu adamda zorlandımda...
0

#33 User is offline   Khadir 

• Private

Posted 07 March 2006 - 10:58 PM

İsmim Kadir bende araya bi H harfi kattım böyle yazdım ama msn de başlıgımı Cadir olarak yazarım hani C ingilizcede K olarak falan okunuyor ya o bakımdan ürettim öyle kendi kendime Qadir Khadir Cadir falan filan diye :) :P
Zenginliklerle dolu canım ülkem...''Silop'i ve cudi dağı eteklerinde petrol olduğu halde neden çıkartılmıyor?Eğer petrol yoksa neden çıkartma ruhsatı verilmiyor..!!"
0

#34 User is offline   murem 

Posted 18 March 2006 - 04:23 PM

"Amos" ispanyolca bir kelime ingilizce karşılığı "Master" türkçede ise nereye çekmek istersen çek kabulüm :)) (efendi, sahip , müdür , usta , üstat v.b... )
0

#35 User is offline   madmax 

• Private

Posted 18 March 2006 - 04:27 PM

Saint Jİmmy nin ne oldugunu greed day hayranları bılır ama ben ozentı olarak oradan almadım
onceden jimmy dı sadece guzel bır ısım oldugu ıcın sonra oradan gorup saint jimmy yaptım eskıden
pns ıdı bunu anlamına hıc gırmeyelım
0

#36 User is offline   Taurentanker 

Posted 18 March 2006 - 06:49 PM

benim nikim taurenli ama hesabım acılınca Ally olmam gerek umarim bi sorun olmaz. tauren warior acicaktim ama hordelerden bıktığım için elf le devam etmem gerktiğini dusunuyorum.
0

#37 User is offline   Shevarash 

• WT Genel Mod
  • Interests:basketbol (ilgi mi iş mi :S)<br />frp<br />kitap<br />sinema

Posted 18 March 2006 - 07:53 PM

Shevarash nedir? Tıklayınız...

This post has been edited by Shevarash: 18 March 2006 - 07:55 PM

What we’re dealing with here is a total lack of respect for the law. I’m the law and you can’t beat the law..
0

#38 User is offline   SONIC 

• Sergeant

Posted 21 March 2006 - 12:01 AM

Çok hızlı koşarım.. B) İlk bitirdiğim bilgisayar oyunu olduğu için en sevdiğim oyundurda kendisi..

This post has been edited by SONIC: 21 March 2006 - 12:05 AM

Bir ok attım havaya düştü ta Ungoro'ya 15 elit farmladım bi şişe healing pota hey..Hele roq rooq roq kibari yarim esmerim roq..Warlockum biçim biçim ölürüm hunter için alem bana düşmandır priest sevdiğim için..
0

#39 User is offline   Tyrael 

• WT Moderatör
  • Group: WT Moderatör
  • D2TR : Tyrael

Posted 21 March 2006 - 12:29 AM

View PostLoafer, on Mar 7 2006, 10:47 PM, said:

NOUMA = nede olsa her BJK sevdiği tek adam
IREM = Cennet Bahcesı .... Healer oldugum için inanıyorum
BLEK = En sevdiğim Çizgi roman Karakteri
IRENECUS = Bg2 Oynayanlar bilir en cok bu adamda zorlandımda...

IRENECUS'u düzelteyim dedim, Irenicus olacak :)

Bakın BG dediniz canım çekti yahu, hayatımın oyunudur o benim... "Ah, the child of Bhaal is awoken... It's time for more, experiments!"
"Could the pain of tooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not..." -Drizzt Do'Urden
0

#40 User is offline   BurakFB 

• Grunt

Posted 21 March 2006 - 09:07 AM

darkasar = valla dark la başlayan nickleri severim ama millet darklord falan yazar bende ne yazsam dedim ve soyadımla birleştirdim yani DARKASAR

merak ettiğim punchulazreal doru mu yazdım bilmiom ama anlamı ne taaa ilk world of turk açıldığında gördüm ne demek yaw admin bi açıklasa ne güzel olur
Name:Republic Of Fenerbahçe
Population: 25000000

Burak Nightelf druid---> 1.8
Burak Tauren druid--->melcore
Burak undead mage--->melcore(2)
ßurak Bloodelf Mage---->Tbc
Prof Tauren Warrior---->tbc(2)
0

Share this topic:

• (2 Pages)
  • +
  • 1