World of Turk: Sorularınız Ve Cevaplarınız - World of Turk

Jump to content

• (6 Pages)
  • +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Sorularınız Ve Cevaplarınız Oyun ile ilgili tüm sorularınız?

#1 User is offline   Loafer 

• Knight
  • View gallery
  • Group: Epic Knight
  • Interests:Arabalar - wow - Sinema - Fotograf - Puzzle

Posted 01 January 2009 - 05:28 PM

Aradığınız her türlü sorunun cevabını buradan bulabilirsiniz, takıldığınız konuları burada bulamıyorsunuz bu kısma sorununuzu yazın en kısa zamanda size cevap verilecektir...

1. W0W ve TBC Kurulum Dosyaları :

W0W : World Of Warcraft

TBC : The Burning Crusade

Sırasıyla önce W0W sonra TBC dosyalarını kullanarak oyun kurulumunuzu bitirdiğinizde, oyun baslatilmadan once yuklenmesi gereken patchler asagidadir.

2. Patch Islemi :

Full Patch 2.0.0 - 3.0.0 EN/GB : Download

Patch 3.0.0 - 3.2.0 EN/GB : Download

Patch 3.2.0 - 3.2.2 a EN/GB : Download

Kurulumlar bittikten sonra kesinlikle oyunu calistirmayiniz. Asagidaki islemlere devam ediniz.

Eğer Wturk ile orjınal server aynı patchı kullanıyorsa aşağıda anlattığım gibi de yapabilirsiniz.
L - 1 / L - 2 / L - 3

3. Tüm bu işlemler bittikten sonra oyuna bağlanmak için Wow klasörünün içinde Realmist'i bulun ve not defteri ile açtıktan sonra set realmist wow.wturk.com yazınız.
Resim - 1
Resim - 2
Resim - 3
WoW Realmlist : set realmlist 85.17.143.3

Dosyayı WoW klasörünüze kaydederek tüm realm ayarlarını yapmış oluyorsunuz.
4. Tüm bu patch ve realmist işlemleri bitince normal Wow exe. ( Resim ) ile oyunu açınız.
5. Oyuna bağlandınız taktirde sizden kullanıcı adınız ve şifreniz ( Resim ) istenecektir.
6. Tüm bunları yapmanıza rağmen hala bağlanamıyorsanız alt kısımdaki resimlerle desteklenen hatalara bakarak çözümlere ulaşabilirsiniz.

Dosyayı WoW klasörünüze kaydederek tüm realm ayarlarını yapmış oluyorsunuz.

İyi Oyunlar...

WT Team

Onemli Not: Her Patch kurulumundan sonra, realmlist dosyasi icerigi orjinal sunucu'ya gore ayarlanir. Tam kurulumunuz bitmeden oyunu calistirmayiniz. Calistirdiginiz anda, oyun orjinal sunuculara baglanarak, en yeni patch'i yuklemek uzere kurulu olan patch'in bir sonraki versiyonuna update etmeye baslayacaktir. Bu islem gerceklesirse hemen iptal tusuna basin ve oyundan cikarak realmlist dosyasinin icerigini ikinci maddede anlatilan sekilde degistiriniz.

Tüm WoW ve TBC patchleri için :

HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ

Şifrenizi unuttunuz ise fandral adlı üyemize mesaj atabilirsiniz.Size en kısa zamanda şifreniz gönderilecektir.

Hata - 1 ( Resim )

Çözüm = Realmist hatası olabilir. Realmisti kontrol ediniz eğer doğru ise şifre veya kullanıcı adınızı hatalı girmişsiniz demektir.
Kullanıcı adınız veya şifrenizde büyük harf olmamalıdır.

Hata - 2 ( Resim )

Çözüm = Oyun versiyonunuz hatalı olduğundan bahsediyor. En kısa zamanda wturk'ün su an kullandığı versiyonu 3.2.2. a ( 10505 ) yükseltmeniz gerekmektedir.

Onemli Not: Her Patch kurulumundan sonra, realm dosyasi icerigi orjinal sunucu'ya gore ayarlanir. Tam kurulumunuz bitmeden oyunu calistirmayiniz. Calistirdiginiz anda, oyun orjinal sunuculara baglanarak, en yeni patch'i yuklemek uzere kurulu olan patch'in bir sonraki versiyonuna update etmeye baslayacaktir. Bu islem gerceklesirse hemen iptal tusuna basin ve oyundan cikarak realm dosyasinin icerigini ikinci maddede anlatilan sekilde degistiriniz.

This post has been edited by Loafer: 19 December 2009 - 08:12 PM

0

• (6 Pages)
  • +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Other Replies To This Topic

#61 User is offline   udi 

• Group: WT Üyesi

Posted 20 April 2009 - 10:20 AM

.

HATA - 3

Çözüm = Lich King ( Woltk ) bilgisayarınızda yüklü olmadıgı anlamına gelır;yada Wturk'un su an kullanmakta olan WOLTK sürümü 3.0.9'a yükseltmeniz gerekmektedir.

ya çıldıracam şimdide bu hata geliyor paket yüklü 3.0.9 yüklü bana yüklü deil diye hata veriyor :huh:
not:nolur yardım edin bi oyunu oyanyamadım reset check yaptım yine aynı hata3 alıyorum ve bana gönderilen şifreyle deilde forum şifresiyle giriyor

This post has been edited by udi: 20 April 2009 - 11:31 AM

0

#62 User is offline   onurk 

Posted 02 May 2009 - 10:42 AM

acaba ne zaman 3.1.0 a geçilir
0

#63 User is offline   kiymetlimis 

• Private

Posted 09 June 2009 - 12:26 AM

Merhaba 1-2 aydır yoktum makinamdaki sistemsel sebeplerden dolayı ve siteyede pek bağlanmadım.Fakat ellerinize sağlık bayaa bir değiştirmişsiniz siteyi bağlandığımda hayretler içinde kaldım ne yalan söyliyim :D .Sorunum bu msjı attığım akşam ve önceki gün oyuna giremedim.wturk 3.1.0 patch e mi geçti yoksa bana ait olan acc mi donduruldu bir cevap istiyorum siz wturk yöneticilerinden.cevaplar için şimdiden teşekkürler.İyi çalışmalar
0

#64 User is offline   Intruder 

• Sergeant

Posted 10 June 2009 - 06:41 PM

View Postkiymetlimis, on 09 June 2009 - 12:26 AM, said:

Merhaba 1-2 aydır yoktum makinamdaki sistemsel sebeplerden dolayı ve siteyede pek bağlanmadım.Fakat ellerinize sağlık bayaa bir değiştirmişsiniz siteyi bağlandığımda hayretler içinde kaldım ne yalan söyliyim :D .Sorunum bu msjı attığım akşam ve önceki gün oyuna giremedim.wturk 3.1.0 patch e mi geçti yoksa bana ait olan acc mi donduruldu bir cevap istiyorum siz wturk yöneticilerinden.cevaplar için şimdiden teşekkürler.İyi çalışmalar

3.1.0'a daha geçmedik, yakın zamanda geçmeyi planlıyormuş admin arkadaşlarımız.

Şifrende yada hesabında sorun olabilir. Sorununu birde destek sayfasından yazarsan admin arkadaşlarımız sana daha hızlı cevap verebilirler.
WT'de Tomcat, Intruder, Jester, Supay ve diğerleri...
Posted Image
0

#65 Guest_lanetli28_*

• Group: Ziyaretci

Posted 23 June 2009 - 04:46 PM

BeYLeR BeN YeNi BaŞLaDıM HeRŞeY TaMAm paTch 3.1.3 die GeÇİyOR aMa LiCh KinG EkSiKDiR DioR naPaBiLİRm...
0

#66 User is offline   owerkill 

Posted 12 July 2009 - 12:06 AM

bense herşeyi yaptım ama bu oyunun ana menüsünün sol ortada w turk yazması gerekiyor fakat yazmıyor ne yapabilirim

EDİT = Hangi hata kodunu aldığınızı söylerseniz size yardımcı olabilirim...

This post has been edited by Loafer: 13 July 2009 - 12:24 AM

0

#67 User is offline   cirnelle 

• Sergeant
  • Group: Cenarion

Posted 12 July 2009 - 07:16 PM

View Postowerkill, on 12 July 2009 - 12:06 AM, said:

bense herşeyi yaptım ama bu oyunun ana menüsünün sol ortada w turk yazması gerekiyor fakat yazmıyor ne yapabilirim

wow klasöründeki data'yı açın orda sizdeki versiyonu enus ise enus dosyasının içinde eger engb ise engb dosyasının içinde realmlist var onu tıklayın oraya

set realmlist 85.17.143.3

yazıp kaydedin. Wt'den almış olduğunuz account ve şifreyle artık serverımıza baglanabilirsiniz

İyi oyunlar
MİSHTA
Posted Image
0

#68 User is offline   BaLTaZaR 

Posted 11 August 2009 - 08:04 PM

Arkadaşlar bana tam anlatımlı kurulumda yardımcı olabilirmisiniz Oyunu kuruyorum ama pachtları nerden ve hangilerini indireceğimi bileiyorum lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler.
0

#69 User is online   Vandread 

• Knight
  • View gallery
  • Group: WT Moderatör

Posted 12 August 2009 - 04:24 PM

View PostBaLTaZaR, on 11 August 2009 - 08:04 PM, said:

Arkadaşlar bana tam anlatımlı kurulumda yardımcı olabilirmisiniz Oyunu kuruyorum ama pachtları nerden ve hangilerini indireceğimi bileiyorum lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Ana paketi, üstüne tbc ve ardından wotlk yükleyip launcher'ı aç. Otomatik indirir pacthleri
Forum şikayetlerinizi ve sorunlarınızı direk bana pm atabilirsiniz.

Lütfen Forum Yaptırımlarını Okuyunuz
Forum Yaptırımları ve Kuralları
0

#70 User is offline   Keira 

Posted 15 August 2009 - 12:33 PM

oyunun versiyonunu 2.4.3 e yükselttim fakat lich king i kurmaya çalıştığımda patch sorunu var diyor ve kendi oluşturduğu başka bi klasöre kurmaya kalkıyo.acaba ara patch lerde bi sorunmu yaşadım diye düşünüyorum?

EDİT = Öncelikle Wotlk'u kurun daha sonra wow klasörü içindeki Laucheri çalıştırınız.

0

#71 User is offline   Keira 

Posted 15 August 2009 - 12:52 PM

EDİT = Öncelikle Wotlk'u kurun daha sonra wow klasörü içindeki Laucheri çalıştırınız.

[/quote]

wotlk'u kurmaya çalıştığımda da patch sorununu söleyip başka klasöre atıyo wow un içine değil.yada wotlk'u cd si olmadan launcher aracılığıyla yüklediğimde de aynı sorunla karşılaşıyorum patch problemi var başka klasöre kuruyorum diyor

EDİT = En kısa zamanda baştan wow yüklemeye başlayın.En temizi ve garantili yol budur.

0

#72 User is offline   BloodWish 

Posted 16 August 2009 - 02:27 AM

ben yeni başladım benm patch 3.2.0 oyunla ilgili bir download yapmadım şu an varsa nerden yapabilirim? sadece realm listi değiştirdim ama giremiyorum acaba neden ??

EDİT = Serverimiz daha 3.2.0 geçmedi. Geçtiği zaman faydalanabilirsiniz.
0

#73 User is offline   alpkhan 

Posted 23 August 2009 - 12:27 AM

Kolay gelsin
Ben daha önceden foruma üye olmuştum. Üzerinden zaman geçince şifremi unuttum ve yeni şifre aldım. Oyuna girmek için http://wow.wturk.com/ adresinden de kayıt yapılması gerektiğini öğrendim. Ancak kayıt yapmak istediğimde mail adresinin kullanıldığını, şifre yenilemek istediğimde ise böyle bir mail adresinin olmadığını söylüyor. Yardımcı olabilirmisiniz?

İyi çalışmalar.
0

#74 User is offline   cirnelle 

• Sergeant
  • Group: Cenarion

Posted 23 August 2009 - 06:23 PM

View Postalpkhan, on 23 August 2009 - 12:27 AM, said:

Kolay gelsin
Ben daha önceden foruma üye olmuştum. Üzerinden zaman geçince şifremi unuttum ve yeni şifre aldım. Oyuna girmek için http://wow.wturk.com/ adresinden de kayıt yapılması gerektiğini öğrendim. Ancak kayıt yapmak istediğimde mail adresinin kullanıldığını, şifre yenilemek istediğimde ise böyle bir mail adresinin olmadığını söylüyor. Yardımcı olabilirmisiniz?

İyi çalışmalar.

Panelde güncelleme sonrası çıkan bir takım aksaklıklardan dolayı acc başvurularınızı http://destek.wturk.com adresinden yapmanız gerekmekte bu geçici bir süre için böyle. Destek kısmına oyuniçin almak istediğiniz acc adını şifreyi birde mailinizi ticket olarak bize atın bizde en kısa zamanda accnizi açalım
MİSHTA
Posted Image
0

#75 User is offline   BuKaLeMuN 

• Private

Posted 08 October 2009 - 06:11 PM

şu saat itibari ile server online mi? şu anda hangi versiyon ile oynanıyor. teşekkürler.
0

#76 User is offline   BlackChaos 

• Sergeant

Posted 08 October 2009 - 06:31 PM

View PostBuKaLeMuN, on 08 October 2009 - 06:11 PM, said:

şu saat itibari ile server online mi? şu anda hangi versiyon ile oynanıyor. teşekkürler.

evet server online şu anda hatta her zaman online :D versiyon ise 3.1.3 e uyumlu olarak çalışmaktadır

This post has been edited by BlackChaos: 08 October 2009 - 06:31 PM

Posted Image
Pegasus&Darius
0

#77 User is offline   BuKaLeMuN 

• Private

Posted 09 October 2009 - 03:43 PM

View PostBlackChaos, on 08 October 2009 - 06:31 PM, said:

evet server online şu anda hatta her zaman online :D versiyon ise 3.1.3 e uyumlu olarak çalışmaktadır

çok teşekkür ederim dostum. ben simdi wow_lk i indiriyorum yarın beni kalimdorda kime sorsanız gösterirler :D

Edit: Her şey tamam. server e girebiliyorum. ama koca haritada sadece ben varım. benden başka oynayanlar var birbirlerine yazı yazıyorlar ama tek başımayım kim bilir onlar nerde. :D

This post has been edited by BuKaLeMuN: 10 October 2009 - 12:51 PM

0

#78 User is offline   Majguerilla 

• Sergeant

Posted 15 October 2009 - 01:18 AM

Aslında Açıklayıcı degil neden ? Linkler ingilizce siteler ben orjinal wow oynuyordum 2 gün önceye kadar bıraktım şu an orjinal wow versiyonunda bilgisayarım bunu nasıl wturk versiyonuna çevirebilirim yok çeviremezsem Tam link verirmisin ingilizce site olmayan veya anlaşılır bir site olan online im yanıtınızı bekliyorum
KingDom Of The Rap
0

#79 User is offline   BlackChaos 

• Sergeant

Posted 15 October 2009 - 01:51 PM

View PostMajguerilla, on 15 October 2009 - 01:18 AM, said:

Aslında Açıklayıcı degil neden ? Linkler ingilizce siteler ben orjinal wow oynuyordum 2 gün önceye kadar bıraktım şu an orjinal wow versiyonunda bilgisayarım bunu nasıl wturk versiyonuna çevirebilirim yok çeviremezsem Tam link verirmisin ingilizce site olmayan veya anlaşılır bir site olan online im yanıtınızı bekliyorum

elinde var olan wowu bizim server versiyonuna düşürmen çok zor bi iş şu anda 3.1.3 e uyumlu çalışmakta server ama yakında 3.2 ye geçecez benim sana tavsiyem oyunu baştan kurup launcherden patchleri 3.1.3 e gelinceye kadar yüklemen(denemediğim ama işe yaradığını söyledikleri bir yöntem var oyun dosyasından datanın içindeki patc.mpq dosyasını sil daha sonra repair çek oyuna launcherden çalıştır o şekilde 3.1.3 e kadar patch yüklersen daha az download etmiş olursun ama bu dediğimi yapmadan önce oyunu başka bi yere kopyala :)) şimdiden kolay gelsin

This post has been edited by BlackChaos: 15 October 2009 - 01:52 PM

Posted Image
Pegasus&Darius
0

#80 User is offline   kUyUcU 

Posted 14 December 2009 - 03:12 PM

http://www.wturk.com...kolay-ve-hyzly/

arkadaşın verdiği linklerden oyunu indirdim (6,4 gb 3,0,1).. gerekli patchleri de indirdim ama oyunu kuramıyorum, rardan çıkarttıktan sonra installer.exe yi çalıştırıyorum sonra dil falan seçip kuruluma devam ediyorum.. kuruluma başlayacağı sıra "please insert CD labeled "wrath of dich king cd1"" diye bi hata alıyorum. daemon tools a falan göstermeye çalışıyorum olmuyor çünkü iso veya mdf,mds gibi dosyalar yok klasörün içinde.. olan dosyaları yazıyorum
Installer Tome.mpq
Installer Tome 2.mpq
Installer Tome 3.mpq
Installer Tome 4.mpq
Installer Tome 5.mpq

bunların uzantıları Installer Tome.mpq.part şeklindeydi biyerde .part kısmını silmem gerektiğini okudum ve sildim bunlar kaldı.. lütfen yardım edin oyunu kuramıyorum
0

Share this topic:

• (6 Pages)
  • +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6